Western Nightmares

De ware nachtmerrie is begonnen in Slagharen...

Western Nightmares zijn begonnen in Attractie- en Vakantiepark Slagharen. Afgelopen vrijdag was de aftrap van het Halloween event. Het Overijsselse pretpark kon rekenen op flink wat bezoekers.

 

Op zaterdag waren alle Ultimate Nightmare passes uitverkocht. Met de ‘Ultimate Nightmare Pass’ is het mogelijk om alle spookhuizen te bezoeken. Daarnaast heb je toegang tot een speciale ingang, zodat je de reguliere wachtrij over kan slaan.

 

Nieuw dit jaar is de Monsterwalk.. Om 18:00 uur wandelen de scare actors naar de verschillende Walkthroughs. Daarnaast bevat het Halloween event dit jaar verschillende nieuwe verrassingen. De reacties op Western Nightmares zijn dan ook zeer positief.

 

In 2023 werd Halloween voor het eerst gevierd in Slagharen. Het park won daarmee twee Scare Awards, en ontving vele lovende reacties. Vorige week keerde Scary Prairie terug naar het park. De Halloween Walkthrough 'Crows Nest' is dit jaar aangepast voor de nieuwe editie. Zo is 'Crows Nest' overdekt en vernieuwd. Het is ondergebracht in de hal nabij het Cable Car Station nabij de molen waar vroeger het Western Village Stunttheater te vinden was.

 

Tijdens Halloween in Slagharen is er overdag een ander programma dan ’s avonds. Scary Prairie is speciaal gericht op gezinnen met kinderen, terwijl ’s avonds Western Nightmares plaatsvindt, geschikt voor oudere kinderen en volwassenen. ‘’De acteurs staan klaar om jou de nachtmerrie van je leven te bezorgen’’, aldus Slagharen. Slagharen won vorig jaar twee Scare Awards voor Halloween. Het park kreeg onder andere de publieksprijs voor Western Nightmares.

Ook verrast Slagharen de bezoekers met enkele onaangekondigd acts, zoals in de kerk (https://www.facebook.com/share/v/tVeJ8drJa2i43wGV/) en in doorloop bij achtbaan 'Gold Rush' waarin slechts enkele bezoekers uitverkorene zullen zijn...

Scary Prairie vindt plaats van 19 oktober tot en met 3 november. Western Nightmares vindt plaats op acht avonden; 18, 19, 25, 26, 30, 31 oktober en op 1 en 2 november. De avond duurt van 18:00 uur tot en met 22:00 uur. Tijdens deze avonden is een aantal attracties langer geopend dan gebruikelijk.

 

Bron: Attractie- en Vakantiepark Slagharen

Reactie schrijven

Commentaren: 0